Bursa Osmangazi Kent Konseyi, Osmangazi Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "şehrin için bir iyilik tasarla" ödüllü sosyal tasarım yarışması başladı.
Ortaokul, lise ve özel öğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışma sayesinde gençler, yaşadıkları şehre değer katacak düşüncelerini ve hayallerini dile getirme fırsatı bulacak.

Osmangazi Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar: "Yeni Düşüncelerin Ortaya Çıkması Çok Önemli"

Farklı kesimlerden insanların bir araya gelerek fikirler üretmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Dündar,"bu yarışma gençlerimizin yaşadıkları şehre dair ne düşündüklerini öğrenebileceğimiz güzel bir çalışma
böyle güzel bir çalışma gerçekleştirdiği için Osmangazi Kent Konseyi Başkanımız Erol Bodur ve yürütme kuruluna çok teşekkür ediyorum" dedi.