Osmangazi Kent Konseyi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlığa Erol BODUR seçildi.Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda Osmangazi Kent Konseyi Başkanlığ'na Erol BODUR seçildi.Bodur, yaptığı konuşmada Osmangazi'nin Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olduğuna  dikkat çekerek, Türkiye'nin 56 ilinden daha büyük olan Osmangazi; tarihi ve kültürel zenginlikleri,müzeleri,dağı ve kaplıcalarıyla bir turizm kenti,eşsiz tabiatı ve verimli ovasıyla bir tarım kenti ve aynı zamanda endüstriyel tesisleri ve sanayisiyle de bir sanayi ve ticaret kentidir.Kent Konseyi olarak,Osmangazi Belediyemiz öncülüğünde daha çok yeşil alan,daha çok spor alanı,daha çok insan odaklı ve engelli dostu projeler,daha çok gençliğe hizmet,daha fazla kültür ve turizm için milletimizin hizmetinde olacağız" dedi.

Erol BODUR,önceki dönemde görev yapan Ömer EŞER ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu'na ve kendilerini göreve getiren genel kurul üyelerine teşekkür etti.